Inmiddels heeft Samen Veerkrachtig duizend followers op Facebook en tweeduizend forumleden

Samen Veerkrachtig groeit. Wat een paar jaar geleden begon als een manier om gelijkgestemden met elkaar in contact te brengen, is inmiddels uitgegroeid tot een community met een grote aanhang op Facebook en op ons forum.

In de afgelopen maand hebben we namelijk niet één, maar twee mijlpalen bereikt. We zijn door de magische barrière van duizend volgers op Facebook gegaan en hebben bovendien de tweeduizendste inschrijving gehad op ons forum.

En dit is nog maar het begin

Dit betekent trouwens niet dat we nu achterover gaan leunen. Integendeel. Want we beginnen nog maar net.

Samen Veerkrachtig vertegenwoordigt namelijk een zwijgende minderheid. Een grote groep mensen die jarenlang keihard heeft gewerkt voor hun baas, maar op een zijspoor zijn beland zonder dat ze daar zelf voor hebben gekozen.

En daarom blijven wij hard werken om jullie een stem te geven en bij te staan waar nodig. Zodat zoveel mogelijk mensen weer in hun kracht kunnen komen. Want of je nu ziek bent of re-integreert: iedereen telt mee (al snappen we dat het niet elke dag zo voelt).

Ingrid

“Voor mij is Samen Veerkrachtig erg belangrijk geweest in de periode van de WIA-keuring. Heb veel gehad aan de verhalen van lotgenoten. Nu ben ik blij dat ik zelf een handje mee mag helpen met het verder uitbouwen.”

Ingrid Olijslagers
Ervaringsdeskundige Samen Veerkrachtig