Fijne feestdagen!

Fijne Feestdagen

Het jaar 2023 nadert zijn einde, en wat een belangrijk jaar is het geweest voor onze stichting Samen Veerkrachtig! Tijd om even terug te blikken op de hoogtepunten en ontwikkelingen.

Nieuwe mensen, nieuwe energie

Dit jaar hebben we een nieuwe start gemaakt met onze mooie community. Met een enthousiast team van vrijwilligers en ervaringsdeskundigen zijn we aan de slag gegaan. We hebben maar liefst drie (!) nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen. Daarnaast hebben we flink geïnvesteerd in de professionaliteit van onze organisatie en hebben we al onze communicatie in een nieuw jasje gestoken. En ook online zijn we weer helemaal terug! Wist je dat onze website maandelijks door meer dan 7.000 mensen wordt bezocht? Dit is een teken dat onze boodschap en ondersteuning steeds meer mensen bereikt.

Uitbreiding Koffietafels

Maar misschien nog wel het belangrijkste: na de zomer hebben we weer de eerste Koffietafels georganiseerd en de agenda is inmiddels weer goed gevuld. Vooral nog in de zuidelijke helft van het land, maar we breiden ons geleidelijk weer steeds verder uit naar alle hoeken van het land. En dat is waar we het voor doen: mensen met een arbeidsbeperking met elkaar in contact brengen om verhalen, ervaringen en tips met elkaar te delen. Want wie kan je nou beter op weg helpen dan iemand die het allemaal al eens heeft meegemaakt?

Betrokkenheid NV Schade

Dit alles zou niet mogelijk geweest zijn zonder onze betrokken hoofdsponsor NV Schade, de sociale arbeidsongeschiktheidsverzekeraar voor de Metaal en Techniek. We zijn hen dan ook erg dankbaar voor hun betrokkenheid en geloof in onze mooie community.

We blijven ons inzetten!

Met trots kunnen we stellen dat Samen Veerkrachtig weer sterk staat en klaar is voor de toekomst. We blijven ons inzetten om mensen met een arbeidsbeperking met elkaar te verbinden en elkaar te helpen onze draai weer te vinden.

Namens het hele team van Samen Veerkrachtig wens ik jullie allemaal fijne feestdagen en hoop ik jullie in het nieuwe jaar weer te verwelkomen. Of het nu bij onze Koffietafels en events is, of online op onze website en forum.

Met hartelijke groet,

Tim Zendman, voorzitter stichting Samen Veerkrachtig

Gepubliceerd Op: 19 december 2023Categorieën: Van mens tot mensViews: 1723

Delen

Lees ook.....