Nieuw: Online Koffietafel op 17 juni

Online Koffietafel

foto: pexels.com

Stichting Samen Veerkrachtig organiseert Koffietafels door het hele land. Naast live bijeenkomsten organiseren we nu ook een online editie. ‘Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om erop uit te gaan.’

Met de Online Koffietafel wil Samen Veerkrachtig een ontmoeting met lotgenoten nog laagdrempeliger te maken, legt ervaringsdeskundige en bestuurslid Ingrid uit. ‘Ergens naar toe gaan, de trein of auto pakken; het is niet voor iedereen mogelijk. En het kan ook best spannend zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Met de online variant willen we het voor mensen iets gemakkelijker maken om een koffietafel te bezoeken.’ De Online Koffietafel vindt plaats op maandag 17 juni om 19:00 en is gratis te bezoeken.

‘Niemand staat er alleen voor’
Veel mensen die te maken hebben met een arbeidsbeperking zitten vol vragen en zorgen, weet Ingrid. ‘Wat zijn de financiële gevolgen? Hoe bereid ik me voor op de WIA-keuring? En hoe ga ik mijn dag zinvol invullen?’ Tijdens de Koffietafels kun je – onder begeleiding van een ervaringsdeskundige van Samen Veerkrachtig – in gesprek met mensen die weten hoe het voelt. ‘We luisteren naar elkaars verhalen, stellen vragen en delen tips. Niemand hoeft er alleen voor te staan, we helpen elkaar vooruit.’

Wat mag je verwachten van een Online Koffietafel?

  • Connectie met gelijkgestemden
    Bezoekers van onze Koffietafels geven aan dat ze zich onderdeel voelen van een ondersteunende gemeenschap. Met mensen die begrijpen wat het betekent om ook een arbeidsbeperking te hebben.
  • Verrijkende gesprekken
    Tijdens de Koffietafels worden ervaringen en tips uitgewisseld die het verschil kunnen maken in jouw leven en dat van anderen.
  • Antwoorden op jouw vragen
    Iedereen mag zijn of haar vragen stellen. Bijvoorbeeld over de WIA-uitkering en keuringen of over hoe je jouw leven vormgeeft als betaald werk er niet meer in zit. Wat jouw vraag ook is: onze ervaringsdeskundigen en alle deelnemers helpen je graag verder.

Wat: Online Koffietafel
Datum:
maandag 17 juni
Tijd:
19:00 – 20:30
Aanmelden: Deelname is gratis, wel graag vooraf even aanmelden via deze link. Je ontvangt de link naar de Online Koffietafel per mail.

Gepubliceerd Op: 22 mei 2024Categorieën: KoffietafelsViews: 213

Delen

Lees ook.....