Bezoek een koffietafel!

Bezoek
een koffietafel!

Verspreid door het land organiseert Samen Veerkrachtig bijeenkomsten voor mensen die net als jij te maken hebben met een arbeidsbeperking. Tijdens een Koffietafel praat je in groepjes van 8 tot 10 met elkaar, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige.

Een Koffietafel is bedoeld om tips en ervaringen uit te wisselen. Zo merk je dat je er niet alleen voor staat. Samen zoek je naar informatie die jou en anderen verder helpt.

Geïnteresseerd en wil je op de hoogte gehouden worden?

Meld je aan via het formulier onderaan de pagina en we laten je meteen weten wanneer er een bijeenkomst bij jou in de buurt is.

Naast de Koffietafels van Samen Veerkrachtig vind je op onze agenda ook bijeenkomsten van onze samenwerkingspartners. Deze bijeenkomsten gaan bijvoorbeeld over omgaan met verlies van werk of je financiën na arbeidsongeschiktheid. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via onze website en worden kosteloos aangeboden.

Naast de Koffietafels van Samen Veerkrachtig vind je op onze agenda ook bijeenkomsten van onze samenwerkingspartners. Deze bijeenkomsten gaan bijvoorbeeld over omgaan met verlies van werk of je financiën na arbeidsongeschiktheid. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via onze website en worden kosteloos aangeboden.

koffietafel
Agenda

Koffietafel Goes

26 september om 11:30 tot 14:00

Koffietafel Goes

26 september om 11:30 tot 14:00

Koffietafel Nijmegen

17 oktober om 11:30 tot 14:00

Workshop Ziek bij de werkgever

24 oktober om 13:30 tot 16:15

Workshop Ziek bij de werkgever

19 december om 13:30 tot 16:15

Geen Koffietafel in de buurt of je kan dit keer niet?

Meld je hieronder aan en we laten je meteen weten wanneer er een bijeenkomst bij jou in de buurt is.

De Koffietafels van Samen Veerkrachtig zijn bijeenkomsten voor mensen met een arbeidsbeperking. Mensen die, vast net als jij, met vragen zitten over hun gezondheid, hun inkomen en over hoe het verder moet met werk. Bij een Koffietafel kun je ervaringen uitwisselen en vragen stellen aan ervaringsdeskundigen. 

Er zijn ook Online Koffietafels. Daarin vertellen mensen in een vergelijkbare situatie als de jouwe wat zij hebben meegemaakt. Je krijgt ook praktische tips, bijvoorbeeld over de keuring bij UWV en het contact met je werkgever. Hieronder zie je een overzicht van eerdere Online Koffietafels. Je kunt ze bekijken door te klikken op de link. Op alle vragen die tijdens een uitzending zijn gesteld vind je het antwoord in de link eronder.

In onze agenda zie je een overzicht van alle Koffietafels en andere events waar je je kosteloos voor kunt aanmelden. En natuurlijk ook wanneer de volgende uitzending van een Online Koffietafels is. De agenda vind je hierboven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.