Home Forums Werk Werk

Werk

3 Started on: 1218 mei 2019 om 12:22

Hallo,

Ik heb een vraag, Ik heb hulp van een reïntegratiebedrijf en ben hier niet altijd even blij mee, ze kunnen slecht luisteren naar iemand, ik heb hun toegewezen gekregen door het UWV. Ik ben gedeeltelijk arbeidsongeschikt en zit momenteel in de ziekte wet. Ik heb zelf een sollicitatie naar een uitzendbureau gestuurd en ben weer voor maximaal 3 dagen in de week aan het werk gegaan. Ik heb COPD en heb hier goede afspraken met het uitzendbureau en de werkgever waar ik werk als vrachtwagenchauffeur kunnen maken en ze houden goed rekening met mijn fysieke beperking. Nu wil het reïntegratiebedrijf de arbeidsovereenkomst en het aantal uren wat ik werk aan haar door geef. Ik ben het hier niet mee eens omdat zij hier totaal niets voor heeft gedaan en ook geen contact met het uitzendbureau heeft gehad. Ik zou graag horen wat hier voor de procedures zijn en of dit normaal is.

Groetjes,

Jan Meier

Beste Jan,
allereerst welkom hier op het forum.

Wat goed dat je zelf nieuw werk heb gevonden, maar pas wel op dat dit niet het re-integratie proces van het UWV in de weg zit.
Het lijkt me wat jouw betreft heel erg verstandig om contact op te nemen met het UWV, met je re-integratiebegeleider tel. nr. 088-8989294. Deze kan jouw gegevens inzien en je precies vertellen hoe en wat.
https://www.uwv.nl/particulieren/ziek/ziek-zonder-werkgever/na-ziekmelding/detail/re-integratie-tijdens-mijn-ziektewet-uitkering
Ik wens je heel veel succes en hoop dat je de uitkomsten hier nog wil melden zodat ik en andere bezoekers van dit forum kunnen lezen of en hoe het is opgelost/uitgepakt.
Met vriendelijke groet,
John

Hallo

Helaas het werk wat ik heb gedaan bleek niet passend te zijn voor mij. Ik ben inmiddels weer terug in de ziektewet en heb mijn 104 weken ziektewet er op zitten. Nu breekt er een erg onzekere periode aan, maar we proberen er ons door heen te slaan samen met mijn vrouw.

Beste Jan261162,
jammer te lezen dat het werk toch niet passend was.
Ik wil je heel veel succes en sterkte wensen in deze onzekere periode.
Op onze website staan veel tips om je voor te bereiden op de komende keuring;
https://samenveerkrachtig.nl/waar-sta-ik/de-keuring-en-erna/
https://samenveerkrachtig.nl/hulpwijzer/

Je kan ook terecht bij de bijeenkomsten “Koffietafels” welke wij op verschillende plekken in het land organiseren;
https://samenveerkrachtig.nl/koffietafel/
je kan hier in contact komen met lotgenoten en je situatie bespreken. Je kan hier ook samen met je vrouw heen komen.

Met vriendelijke groet,
John

  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.