Home Forums Mijn Verhaal Onveilige thuissituatie

Onveilige thuissituatie

2 Started on: 122 juni 2024 om 03:14

Tags: 

Lieve forumleden,

Hopelijk kan ik hier mijn verhaal kwijt. Momenteel zit ik met m’n handen in het haar. Ik ben 33 weken zwanger van een meisje en de vader van m’n kind is eigenlijk erg gevaarlijk. Hij is zaterdag voor het eerst fysiek agressief geweest. Daarnaast zijn zijn woorden elke dag ook erg bizar. Ik heb veilig thuis gebeld toen ik in paniek was na zijn aanval en zij zeiden dat het verstandig was om nog af te wachten of het nogmaals gebeurd, omdat het ook eenmalig kan zijn. Het lijkt juist elke dag erger te worden en ik ben al twee keer door hem op straat gezet zonder dat ik ergens heen kon. Vaak na alcohol is het nog veel erger, maar dat is er niet per sé voor nodig. Ik heb al met verschillende instanties gesproken, maar ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Binnen 7 weken ben ik moeder en ik ervaar alleen maar stress, omdat dit zo niet gaat. Ik ben ook met voorzorg en een maatschappelijk ondersteuner in gesprek om te kijken of zij iets kunnen betekenen. Tot die tijd is het overleven. Ik had nooit gedacht dat ik in zo’n situatie kon zitten, maar hier zit ik dan toch. En ik baal zo dat ik dan zo afhankelijk ben gezien de babykamer die ik heb geregeld en dat ik niet zomaar op straat nu kan leven. Ik leef gewoon in angst en stress en ik hoop zo dat deze tijd snel overgaat. Zijn er misschien mensen met tips?
Ik wil absoluut niet zielig overkomen en uiteraard zal ieder z’n eigen mening erover hebben, dus dat is ook niet erg.
Momenteel loop ik echt vast en probeer ik alles om toch een oplossing te vinden.
Bij m’n ouders kan ik niet terecht ivm overlijden en ziekte. Ik heb ook zeker al uitgereikd naar mensen, maar ik snap dat je niet zomaar een hoogzwanger iemand in huis neemt. Tuurlijk voelt t eenzaam, maar ik kan het ook begrijpen.

In ieder geval bedankt voor het delen.. tips zijn welkom..

Kus

Mijn advies bij lichamelijke mishandeling is altijd het verbreken van de relatie omdat met de eerste keer het hek van de dam is en verdere mishandelingen op de loer liggen. je bent pook al 2 keer het huis uit gezet, zo heb je geen leven.

Neem eens contact op met een vrouwenopvang. gewoon “vrouwenopvang” googlen en je vindt er misschein een in je woonplaats. Anders kun je gewoon contact met 1 van hen opnamen, zoals: ttps://www.sterkhuis.nl/vrouwenopvang/#footer
Als zij je niet kunnen helpen kunenn ze je in ieder geval in d ejuiste richting sturen.

Sterkte en succes.

Socrates.

Dag Demi,

Ook elke dag bizar woordgebruik is een vorm van mishandeling.
Ik begrijp dus niet waarom veilig thuis je weg heeft gestuurd met opmerking te gaan aanzien of het eenmalig geweld was.

Heb je een blijf van mijn lijf huis gecontact?
Politie gesproken?

Heel veel sterkte.

  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.