Home Forums Je draai weer vinden Feestdagen

Feestdagen

2 Started on: 122 januari 2017 om 04:22

Hoe zijn voor jullie de afgelopen (feest)dagen verlopen? Volgens plan leuk en goed misschien wel beter dan verwacht of zoals niet verwonderlijk is als je een beperking hebt, soms net iets te veel gevraagd?

Ten eerste wil ik iedereen alle goeds wensen voor 2017!

Voor mij persoonlijk zijn de afgelopen feestdagen erg gezellig verlopen met de mensen die mij dierbaar zijn om me heen. Zij zijn er altijd wanneer je ze nodig hebt en met deze feestdagen geef je ze de kostbaarste geschenken die je kunt geven, liefdevolle woorden en waardering.

Het nieuwe jaar ligt voor ons als een onbeschreven boekdeel met blanco bladen. Hopelijk kunnen we elke bladzijde opvullen met dingen waaraan wij kracht kunnen putten. Laten we met begrip achter ons kijken en met vertrouwen vooruit zien.

Warme groet,

Anne-Marie

Mijn /onze feestdagen zijn rustig verlopen alleen oud en nieuw viel erg zwaar, vanwege het feit dat ik dit jaar mijn steun en toeverlaat ben verloren namelijk mijn vader. Wat 2017 ons brengt ik heb geen idee durf niet zo erg meer vooruit te kijken laten we maar het beste er van hopen ik ga er wel met goede moet tegen aan.

  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.