Laden Evenementen

Koffietafels door het hele land

Verspreid door het land organiseert Samen Veerkrachtig bijeenkomsten voor mensen die net als jij te maken hebben met een arbeidsbeperking. Tijdens een Koffietafel praat je in groepjes van 8 tot 10 personen met elkaar, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige. Het doel hiervan is om tips en ervaringen uit te wisselen over de dingen die je tegen komt nu je niet meer in het arbeidsproces zit.  Als je door ziekte, ongeval of beperking je werk niet meer kunt doen zoals je gewend bent, heeft dat grote gevolgen.

Onze Ervarings Deskundigen zijn Marc Moens en Fred Groos

Er komen veel vragen op je af waar je misschien niet meteen raad mee weet. Bij Samen Veerkrachtig gaat het om elkaar te helpen bij het vinden van antwoorden. Denk aan vragen over je WIA uitkering, de keuring bij het UWV maar ook hoe je je draai weer kan vinden. Bijvoorbeeld omdat je waardevolle contacten over hebt gehouden met andere leden van Samen Veerkrachtig, met het vinden van vrijwilligerswerk of handige tips die je krijgt.

Onze Ervarings Deskundigen zijn Ingrid Olyslagers en Theo Smits

Locatie: Wijkcentrum De Spinne, Joseph Lunslaan 7 in Goes
Datum: dinsdag 12 december 2023
Inloop: Vanaf 11.30 tot 12.00 uur
Einde: 14.00 uur

Aanmelden: Via de knop hieronder.

We bieden alle deelnemers een tegemoetkoming in de reiskosten van € 0,21 per km, op basis van de afstand op routenet.nl tussen de postcode van het huisadres van de deelnemer en de postcode van de Koffietafel locatie.