Home Forums Mijn Verhaal Update Samen Veerkrachtig: 5 oktober

Update Samen Veerkrachtig: 5 oktober

1 Started on: 125 oktober 2016 om 05:54
Anoniem

Zoals sommigen van jullie al wel merken, zijn we achter de schermen druk bezig met het instellen en vertalen van ons nieuwe platform. Klik er alvast eens rustig doorheen, en mocht je al vragen hebben dan kun je die in het forum kwijt. 

Een groot deel van jullie heeft gehoor gegeven aan onze vraag of jullie eens wilden nadenken over de categorieën in het forum en de profielvelden. Ook hierin hebben we stappen gezet. Uit jullie reacties kwam naar voren dat er een nieuwe categorie in het forum moest komen voor vragen op sociaal vlak. Deze is inmiddels toegevoegd. Ook hebben we nieuwe profielvelden toegevoegd (sommige verplicht, andere niet). Als je opnieuw inlogt dan zul je hier melding van krijgen. 

Mag ik jullie allemaal vragen om een profielfoto toe te voegen. Dit staat wat vriendelijker en uitnodigender naar de rest. De meesten van jullie hebben elkaar toch al wel eens gezien .

Tot slot vroegen we ons nog af of er mensen in jullie netwerk zitten, waarvoor dit platform ook relevant is. Dan zouden we ze hier graag voor uitnodigen. Je kan de namen van die mensen in een prive-berichtje naar me sturen, dan benader ik ze via de mail.

Binnenkort volgt een uitnodiging voor een nieuwe koffietafel!

Groet! Peter 

Anoniem

Hoi Peter,

Het lukt me niet om mijn gegevens geupdate te krijgen en ik kan helaas de
blog ook niet bereiken.

Groetjes,

Thea.

Op 5 oktober 2016 14:54 schreef Member First <alerts@hoop.la>:

  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.