Home Forums Verslag van de Koffietafels Koffietafel Utrecht 06-07-2017

Koffietafel Utrecht 06-07-2017

0 Started on: 127 juli 2017 om 05:06

Positieve koffietafel met veel wederzijdse erkenning
Er was vooraf veel belangstelling voor deze koffietafel. Beetje jammer dat niet iedereen is (kunnen) komen. Natasja die de koffietafel voorzat heeft de eerste voorzet gegeven door in het begin al aan te geven dat we allemaal verschillend zijn, allemaal onze beperkingen op een verschillende manier ervaren maar dat we een groot  gemeenschappelijk doel hebben.

We moeten vanuit of met het meedragen van onze beperking weer een toekomst zien te vinden  die ons weer goed doet voelen en ons weer positief in de maatschappij doet staan. Met andere woorden we moeten weer Veerkracht krijgen voor alles wat nog wacht.

De sfeer onder de dames was heel open, binnen een veilige omgeving ongedwongen en spontaan je verhaal kunnen doen en dan nog begrepen worden ook. Misschien dat dit de reden was dat het niet helemaal liep zoals het gepland was. Daar hebben overigens de meeste deelnemers niet onder geleden. Omdat alle deelnemers binnen een vrij kleine straal woonden konden ook ervaringen met namen van diverse positief ervaren organisaties met elkaar uitgewisseld worden.
Er waren meer vragen en onderwerpen te bespreken dan de tijd toeliet dus blijft er ook wat over voor een volgende Koffietafel in de regio. Voor herhaling vatbaar.

  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.