Home Forums Deze community Bericht aan moderator over financiële workshop dinsdag 25 sept

Bericht aan moderator over financiële workshop dinsdag 25 sept

3 Started on: 1222 september 2018 om 22:11

Beste mensen van de site, ik schrijf een bericht onder de melding van de workshop van as dinsdag in Utrecht hier opvde site echter er staat al de hele dag een vermelding, dat mijn bericht goedgekeurd moet worden door de moderator! Naar mijn mening is het erg nuttige info voor mensen die van plan zijn te gaan. Raar dat het niet geplaatst wordt.

 

PS zijn er nog wel mensen actief hier?

Anoniem

Beste Noppes,

Fijn dat je je goede ervaring met ons wilt delen over de Financiële workshop van U Centraal. Wij zijn ook van mening dat er tijdens deze workshop erg nuttige informatie wordt verstrekt.

Inmiddels is jouw reactie op onze website goedgekeurd. Deze controle is er omdat we de website graag overzichtelijk te houden en we eventuele discussies graag willen doorverwijzen naar ons forum. Een reactie op het forum kan je altijd plaatsen en is de plek om tips en ervaringen met elkaar te delen.

Er zijn zeker veel mensen actief hier. Kijk maar eens onder het kopje ‘Mijn verhaal’. Hier worden veel situaties en tips met elkaar besproken.

Nogmaals bedankt voor jouw tip!

Met vriendelijke groet,

Jeanet Dam
Community Manager

http://www.samenveerkrachtig.nl​​

Beste Janet,

Ik had juist mijn mededeling onder de berichtgeving mbt de workshop geplaatst omdat het daar ook direct betrekking op heeft. Dan zien mensen dat in een oogopslag. Belangrijk om te vermelden dat er iemand van UWV aanwezig is en dat het voornamelijk bedoeld is voor mensen woonachtig in de gemeente Utrecht. Iedere gemeente werkt anders!

 

Groetjes Anet

Anoniem

Beste Anet,

Helemaal mee eens, daarom hebben we het ook geplaatst op de website :-).

Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet,

Jeanet Dam
Community Manager

https://www.samenveerkrachtig.nl​​

  • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.